Maja Nikolić pokazala humanost

Simboličnom primopredajom donacije, Maja Nikolić svečano je završila humanitarnu akciju „RazveselIIMO zimu“, u organizaciji Immo Outlet Centra i udruženja Pomoć deci.

Maja 1

Tokom decembra i januara Beograđani su imali priliku da pokažu svoji humanost i donesu nešto od svih onih sitnica i potrepština koje sačinjavaju svakodnevicu mališana. Cilj ove akcije bio je da se javnosti skrene pažnja na najugroženiji deo populacije- decu, kao i na rad udruženja Pomoć deci. Donaciju je simbolično uručila popularna voditeljka, Maja Nikolić, koja je i sama podržala akciju.

 

Uvek se rado odazovem kada su u pitanju humanitarne akcije poput ove. Sakupljeno je 50 džakova pomoći za najmlađe, čime su naši sugrađani još jednom pokazali svoju humanost u ova teška vremena, kaže Maja. Nakon svečane donacije, sledi distribucija sakupljene pomoći.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*