Maldivi: Učesnik rijalitija hoće da bude muška starleta!

Učesnik Maldiva, Danijel Huskić predstavio se kao prva muška starleta na domaćoj sceni. Ovaj crnokosi mladić iz Smedereva poznat je devojkama na društvenim mrežama kao neko ko prosto obožava da se fotografiše golišav, i da te fotografije javno izlaže svojim virtuelnim prijateljima.

Danijel Huskic (4)

Danijel uživa u pažnji koju mu pružaju Fejsbuk prijateljica i prijtelji pružaju, pa ih nagrađuje novim fotkama čak i nekoliko puta u toku dana.

„On nije loš kao pevač, ali nije ni preterano dobar. Solidan je, ali ne dovoljno da bi mogao da bude zvezda, a čak ni pevač koji bi mogao da nastupa. Danijelu je cilj da postane muška starleta i da se pojavljuje po štampi, i televiziji, da ljudi znaju za njega. Slika se bezbroj puta, postavlja golišave fotke na Fesjbuk, a onda briše one koje imaju najmanje lajkova“ – priča izvor blizak učesniku rijalitija Maldivi.

Srpski Telegraf je došao do nekih od Danijelovih čuvenih selfija bez garderobe, i sada nam je mnogo jasnije zbog čega Huskića nazivaju muškom starletom. Na Maldivima je pokazao svoje bicepse, kao i to da je modni frik, jer se presvlači i po nekoliko puta u toku dana, baš kao i starlete koje učestvuju u rijalitijima.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*