Mali Marko dobio ulogu u “Rio 2“

Najmlađi radio voditelj u Srbiji Marko Daraboš, poznatiji kao mali Marko, zvezda Radija S dobio je ulogu u sinhronizaciji animirane avanture „Rio 2“, koja u naše bioskope stiže početkom aprila.

Mali Marko

Mali Marko biće jedan je od specijalnih gostiju sinhronizacije, uz ekipu koju čini sjajan tim poznatih glumaca: Dragan Mićanović, Ana Sofrenović, Marko Živić, Milan Antonić, Srđan Timarov, Marko Marković.

Ali najmlađi voditelj naslušanije radio stanice u Srbiji, imaće još jedan zadatak koji je dobio od „MCF“ distributera filma „Rio 2“. Marko će voditi audiciju, koja je zakazana za 19. februar u 12h u bioskopu „Cineplexx Delta City“.

O dobitnicima uloga odlučivaće žiri koji vodi redatelj sinhronizacije Marko Kon, a pravo učešća imaju deca uzrasta od sedam do dvanaest godina. Najmlađi radio voditelj se već priprema za audiciju koju će voditi, a za sve ljubitelje glume Marko je imao i savet:

“Posavetovao bih sve kandidate koji se prijave na audiciju da tremu ostave kod kuće i da se pokažu u najboljem svetlu. Ako im treba neki savet, ja sam tu, jer iskustvo koje sam stekao na radiju S u poslednje dve godine učinilo je da se ne plašim javnog nastupa “ – objašnjava desetogodišnji voditelj

Autor: Goran, Foto: Pingvin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*