Mali Stanoje: Obožavateljke startuju na svakom koraku!

U susret premijeri filma „Montevideo: Vidimo se“ koja je zakazana za 15. januar gost emisije Dan sa Vesnom na radiju S bio je i mladi glumac Predrag Vasić poznatiji kao „Mali Stanoje“.

Mali Stanoje

Voditeljka radija S zamolila je „Malog Stanoja“ da podeli svoje iskustvo iz gradskog prevoza, koje svedoči da je i on popularan u ženskim krugovima. Glumac se našao ni manje ni više u neobranom grožđu kada je na njega „nasrnula“ pomahnitala obožavateljka koja ga je prepoznala u gradskom saobraćaju.

“Bio sam u društvu nekoliko drugara, sedeli smo u autobusu i ćaskali kada mi je prišla neka devojčica koja mi se bukvalno izvrištala u facu. Obratila mi se rečima: „Aaaaaaa, pa ti si iz Montevidea“ Potvrdio sam joj da sam ja taj, mislivši da će me tada ostaviti na miru, ali tu nije bio kraj – priča Peđa za Radio S i dodaje:

“Onda je usledio novi talas njene euforije. Podigla mi je nogavicu od farmerki i povikala iz sveg glasa: Aaaaaa, pa ti imaš nogu! Moram ovom prilikom da pozdravim sve obožavateljke i da napomenem da je u pitanju samo uloga.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*