Maratonska rođendanska žurka: Pevali osam sati bez prestanka!

Folk zvezda Vesna Zmijanac i njena koleginica Mira Škorić našle su se na rođendanskoj žurki kod zajedničkog prijatelja, a kako su bile samo gošće niko nije očekivao da će stati pred mikrofon. Ipak, desilo se suprotno, pevale su celih osam sati.
Vesna je na žurku u Staroj Pesmi došla u pratnji Aleksandra Dimija, austrijskog biznismena srpskog porekla, takođe pevačem, sa kojim je u jedom momentu i otpevala nekoliko pesama, dok su duetska pratnja Miri Škorić bili Milan Mitrović, ali i Ljuba Perućica i njegova koleginica Nađa Golubović koji inače pevaju u ovoj kafani.
Žurka je trajala i nakon što je svanulo, pa su pevači oborili svojevrsni rekord kada je dužina „nastupa“ u pitanju. Uz narodnjačke hitove zabavljali su se i Martina Vrbos, Vladimir Vuksanović, Johnny&Workers, Nikola Petković ,Vlada Grujić i  dr..
Autor: Goran, Foto : stara pesma
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*