Marija Jakšić biografija

Marija Jakšić je srpska glumica i voditeljka koja je poznata po svom humanitarnom radu gde pomaže deci koja nemaju roditelje i onoj deci koja imaju posebne potrebe. Ova lepa glumica učestvovala je u mnogim projektima pa se tako 2007. godine slikala za Plejboj.

marija jakšić

Marija Jakšić rođena je 1978. godine u Beogradu. Nije trebalo mnogo da otkrije kako će jednog dana da bude glumica, pa je Marija upisala glumu na Univerzitetu BK i to kod profesora Radeta Markovića. Ubrzo posle školovanja na poznatom univerzitetu, Marija je počela da glumi, a prva rola bila je u filmu „Mala noćna muzika“.

Marija Jakšić iza sebe ima mnoge role, a među njima su one u „Mješovitom braku“, „Agencija za SiS“, „Seljaci“, „Mi nismo anđeli 2“, „Terasa“, „Kurva iz Harlema“, „Mačak u čizmama“, „Kordon“…

Iako je bila uspešna u svetu filma ali i serija, Marija je mnoge iznenadila kada je rešila da napusti glumu i krene put Tajlanda. Tamo je boravila više meseci, a posle toga je otišla u Indiju gde je upoznala Viđua Kantana, ajuverdskog doktora za kojeg se i venčala. Posle venčanja je počela da se bavi jogom. Glumica se posle vratila u Beograd zajedno sa suprugom.

Marija Jakšić je osim na filmu učestvovala i u spotu za pesmu „Žena bez imena“ od Vlade Georgijeva. Neko vreme je vodila emisiju „Sav taj Pink“.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*