Marija Mara snimila pesmu na engleskom! (Video)

Marija Mara nakon nekoliko godina ponovo snimila pesmu, ali ovoga puta na engleskom jeziku. Ona je u saradnji sa Unicefom snimila pesmu koja je namenjena borbi protiv nasilja nad decom.

Marija Mara

Iako je već nekoliko godina u Čikagu, gde živi i radi, ova pevačica raskošnog glasa koju pamtimo još iz grupe “Nemoguće vruće“, a onda i po njenom solo albumu koji je izdala za Grand, konačno je snimila nešto novo.

Ovoga puta ona je otišla korak dalje, pa je uspostavila saradnju sa Unicefom, sa kojima je snimila novu pesmu u čija je tema nasilje nad decom.

Spot je vrlo potresan, kako bi probudio svest onih koji nisu svesni kakve traume proživljavaju zlostavljena deca. Marija Mara se neće zaustaviti na ovoj pesmi, već lagano priprema još novih projekata, takođe na engleskom jeziku. Mi vam premijerno donosimo novi spot.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*