Marija nastupa u brushalteru!

Marija Mijanović je publiku na svom nastupu počastila pogledom na svoje grudi upakovane samo u brushalter. Iako je tokom svog boravka na imanju u Lisoviću stalno isticala kako je konzervativna i kako nikada neće pristati na kompromise zarad posla, izgleda da je promenila priču.

Marija MijanovicMarija je počela da nastupa i za njene nastupe vlada odlično interesovanja, a kako i ne bi kada peva polugola. Ona se na svom nedavnom nastupu koji je imala u sklopu grupe Fanki Dži pojavila prilično raskomoćena. Na sebi je imala samo brushalter.

„Posetioci splava na kome je Marija pevala bili su u čudu. Farmerka je na sebi imala samo gornji deo brushaltera. Bez majice, bluze… Muškarci su balavili na ovaj prizor, dok su žene komentarisale da joj je stomak previše opušten i da nikako ne bi smela da ga pokazuje dok se ne zategne“ – priča izvor koji se našao na licu mesta.

Marija se nije obazirala na ogovaranja. Ona je ljuljala svojim grudima, a publika je više gledala u njene grudi nego što je slušala šta ona peva.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*