Marija Šerifović proslavila 29 rođendan!

Marija Šerifović proslavila je juče svoj 29 rođendan. Pop zvzeda je zajedno sa svojim najbližim prijateljima slavila u jednom popularnom restoranu. Muzika, dobro piće a nije izostala ni torta.

Iako je prošle godine za svoj 28 rođendan napravila ogromnu feštu i slavlje, sa mnogo kolega, prijatelja, ove godine bilo je nešto skromnije. Naime, Marija je rešila da ne diže veliku buku, već da svoj 29 rođendan proslavi u užem krugu prijatelja. Svoje društvo okupila je u jednom prestoničkom restoranu. Mara je dobila gomilu poklona, ali najlepši poklon bila je malena torta sa sve prskalicom na njoj.

 

Veselo društvo slavilo je u restoranu do iza ponoći, a onda je usledio i drugi deo rođendana. Marija se zajedno sa njima preselila na popularni splav “Pantersi“ gde su nastavili da lumpuju uz narodnjačke hitove.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*