Marijan Mateus, spremala roštilj za prijatelje

Marijana Mateus pre nekoliko dana organizovala je party za svoje prijatelje i saradnike. Ona je iznajmila restoran, koji je okitila u novogodišnjem stilu. Kada se malo zagrejala žestokim napitkom, latila se i mikrofona.

Marijana Mateus

“Ove godine pravim Christmas party u Beogradu. Mnogi me pitaju šta je razlog? Ja kažem, da se družimo. Party sam pravila na petak 13. Bilo je onih koji su se čudili. Ja nisam sujeverna i 13 mi je srećan broj.

Družili smo se, igrali i pevali. Ispod jelke sam našla gomilu poklona. Svako je doneo neku sitnicu“. Marijana je specijalno za goste pekla i roštilj, pa su se mnogi zabrinuli da joj se ne uvuče miris dima u skupocenu bundu, na šta je ona rekla: “Nema veze. Imam još bundi, nekoliko bundi“.

Marijana priznaje da nije imala nimalo lak zadatak. Ona je okitila čitav prostor, kao jelke koje su se našle u restoranu. Nakon što je proslavila sa svojim prijateljima, kretaorka je ujutro odletela u Englesku.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*