Marijana Mateus: Dekolte i mini? Nikako

Marijana Mateus uvek je orna da udeli dobar modni savet. Kako važi za osobu od stila i nekoga ko je uvek besprekorno doteran, onda su i njeni saveti merodavni. Evo šta je poručila za predstojeće praznike.

Marijana Matheus

“Devojke bi u Novoj godini trebale da imaju nešto novo na sebi. Moramo da ulaskom u Novu godinu imamo nešto novo, kao simboliku da treba nešto da promenimo.

Crno je uvek u modi. Moja poslednja kolekcija koju sam radila bila je crno-crvena. Crvena na radost i ljubav, a crna glamur i elegancija“ – savetuje Marijana, a evo u čemu devojke ne bi smele da preteraju:

“Ne treba da preterujemo sa mini i dekoltiranim haljinama. Trebamo da se prilagodimo mestu i prilici. Ako smo negde privatno, onda je to nešto ležernije. Ako ste na nekom ozbiljnom mestu, onda nešto ozbiljnije“ – kaže Marijana.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*