Marina Kotevski biografija

Marina Kotevski je još jedno poznato lice koja je postala popularna zahvaljujući ne samo lepom izgledu nego i talentu. Marina je poznata voditeljka koja radi na televiziji RTV Pink, a posao je dobila posle školovanja na fakultetu i nakon što se oprobala na drugim područjima.

marina kotevski

Marina Kotevski je rođena 26. decembra 1985. godine u Beogradu gdje je završila XV. beogradsku gimnaziju. Posle školovanje u gimnaziji Marina je rešila da se upiše na Fakultet političkih nauka koji se isto nalazi u Beogradu. Kako je novinarstvo oduvek bila njena velika ljubav, nije uopšte čudilo što je rešila da krene tim putem.

Prvotni cilj Marine bio je da se zaposli kao voditeljka pa je tako počela da radi na SOS televziji kao voditelj. SOS je bila njena prva velika prilika, a posle toga se zaposlila na TV Fox-u gde je uređivala emisiju „Posle kafe“. Na Fox-u je počela da radi 2008. godine.

Godine 2009. Marina se zaposlila na Avala televiziji gde vodi dve emisije „Milica na kvadrat“ i „Pop music“. Radi se o dve autorske emisije ove lepe dame. Osim posla voditeljke na televiziji Marina se oprobala i kao voditelj kampanje poznatih izvođača Lenny Kravitza, Carlosa Santane i Pussycat Dollsa. Radila je i kao PR menadžer za Skymusic.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*