Marina Perazić ogorčena zbog Ilminog ispadanja

Marina Perazić ogorčena je zbog ispadanja Ilme Karahmet iz X faktora. Ona je izrevoltirana šikaniranjem ove devojčice koja je sinoć napustila dalje takmičenje. Pevačica se osvrnula na žiri, koji je po njoj glavni krivac.

Ilma Marina

„Ne megu prežalit Ilmicu, koji su iz emisije u emisiju sabotirali stlisti, a juče i publika kao realan odgovor na modni disaster i neoprostivo pogrešan izbor pesme, a kasnije i žiri, kojima najviše zameram! Kakav Maidov zadnji voz, kao da je pred ikim ovde sjajna muzička karijera!?!?

“Da se ne zavaravamo. Ilmina misija je bila da pobedi kako bi se njena porodica preslila iz suterena u neki normalan stan. Možeš li jači motiv i da li postoji veći talenat?! Samo joj je Danijel bio realna konkurencija. Ilma je naša Carly Rose Sonenclar! – napisala je Marina Perazić.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*