Marinela Đogani: Mogu da imam album, ali želim težim putem!

U „X faktoru“ Ima mesta za sve talentovane ljude pa tako i za ćerku Slađe i Đoleta Đoganija. Njihova mlađa ćerka Marinela Đogani pokazala je svoj talenat i publici i žiriju, a na njen odličan glas niko nije ostao imun.

Uprkos tome što njeni roditelji mogu da joj pomognu da započne muzičku karijeru, ona je želela da stvari preuzme u svoje ruke. Marinela ima dobre šanse da pobedi u ovom šou i postane zvezda, a voditelj emisije „Vikend sa Zeletom“ koja se emituje na Radiju Pingvin proverio je da li bi u tom slučaju pre snimila duet sa tatom Đoletom ili recimo Justinom Timberlakom?
– Sa Justinom, naravno. Zato što tatu gledam svaki dan a Justina ne.

 

Voditelj Radija Pingvin Zele morao je da joj postavi i nezaobilazno pitanje – zar joj ne bi bilo lakše da peva sa tatom nego da se takmiči?
– Meni roditelji mogu sutra album da snime ali ja nisam htela tako da se izlažem, već da sama na takmičenju pokažem svoje kvalitete.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*