Marinela i Fifi plakale zbog ispadanja!

Marinela Đogani i Fifi, poznatije kao duo H2O sinoć su napustile dalje takmičenje u najgledanijem show programu X-Faktor. Njih dve su izgubile bitku u duelu sa Aleksandrom Sekulić. Ona je po mišljenju žirija bila bolja i učestvovaće u četvrtoj finalnoj večeri.

Marinela Fifi

Osvojila je tri glasa žirija, a za H20 glasala je samo mentorka Kristina. Kako saznajemo, u bekstejdžu su pale i suze, ali ne radosnice, već suze razočarenja.

Fifi i Marinela su tešile jedna drugu, vidno potresene. Prilazili su im i ostali takmičari kojima je bilo žao što ih napuštaju. Marinelina sestra, Silvija Đogani je na svojoj Facebook stranici napisala vrlo provokativan status:

“Ne razumem žiri x factora, prvo nekog napljuju pa onda za 7 dana promene mišljenje, ali naravno kao i sve u Srbiji, sve se zna unapred, i tu nema priče. Marinela i Fifi nisu zaslužile da ispadnu“, napisala je ona.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*