Marko Bulat dao oglas: Tražim ženu između 20 i 26!

Gostujući u emisiji „Dan sa Lejlom“ koja se emituje na Radio Pingvinu, Marko Bulat je pričao nešto što nije drugima, pa je tako rekao da je kralj splavova, ikonopisac a onda odjednom učinio nešto neočekivano. Iako je znao da emisija ide uživo, dao je javni oglas.

-Planiram da se ženim. Svi između 20 i 26 godina neka se jave.
Svojim potezom nasmejao je voditeljku Lejlu koja je pokušala da „izvuče“ još neku informaciju iz njega i otkrije slušaocima da li će na Bulatovom koncertu, koji se održava 24. novembra u hali Pionir, biti i neka njemu posebna žena?
-Jedino će biti majka moja, od posebnih žena.
Ali Lejla tu nije stala i pokušala je da sazna da li ipak, pored njegove majke, ima još neka draga ženska osoba u njegovom životu. Međutim, Marko nije bio raspoložen da priča o svom ljubavnom životu.

 

Osim toga, kada ga je voditeljka pitala, s obzirom da je pobožan, da li se tetoviranje kosi sa verom i da li je to prema Bogu greh? Marko je na ovo odgovorio:
– Trebalo bi da je greh, ali planiram da se istetoviram. Ja sam grešan čovek.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*