Marko Miljković

Marko Miljković je javnosti postao poznat učestvovanjem u prvom regionalnom rijaliti šou „Veliki brat“, a kasnije se pojavio u još nekoliko emisija. Ostao je upamćen po pokušaju da bazen zagreje loncem vrele vode i po izjavi da mu dva miliona muškaraca zavidi jer su sve žene lude za njim.

Obrazovanje

Bio je student Beogradske poslovne škole, ali nije poznato da li je završio studij.

Privatni život

Rođen je 30.11.1983. godine u Brusu i ima stariju sestru. Kaže da je još od osnovne škole znao da će se baviti muzikom, a u srednjoj školi je odlučio da će to biti posao za miksetom. Marko za sebe kaže da je uvek spreman za akciju.

Osim po pojavljivanju u rijaliti emisijama, Marko je postao poznat i po svojoj vezi s pevačicom Enom Popov. Mediji su ga dovodili u vezu i s pevačicom Milicom Majstorović i brojnim drugim poznatim ženama.

Posao

Marko je 2006. godine učestvovao u prvom izdanju „Velikog brata“. Ta sezona „Velikog brata“ je ostala upamćena po njegovoj vezi s Enom Popov, a njih dvoje su prvi put pred kamerama jednog domaćeg rijaliti šoua vodili ljubav.

Po izlasku iz „Velikog brata“ Marko je zajedno s Enom dobio voditeljski angažman u muzičkom takmičenju“Zvezde Granda“. Nakon toga se povukao iz javnosti i radio kao DJ u Švajcarskoj, Turskoj, Makedoniji, Bosni i na Cipru.

2011. godine je snimio pesmu s pevačicom Jelenom Mrkić i takmičarkom emisije „Ples sa zvezdama“, Slađanom Ivanišević.

2012. godine se odlučio vratiti na domaću javnu scenu i odlučio se na ulazak u „Parove“. U šou je ušao s tadašnjom devojkom Deom Tošić, bivšom misicom turizma. Marko se u „Parovima“ pokazao kao jako ljubomoran muškarac, što je nekoliko puta dovodilo do svađa između njega i devojke. Jednom prilikom je optužio Deu da ga ne poštuje, a ona je rekla da se on ne uklapa u njen tip muškarca te da nije fer da od nje traži da se ponaša drugačije od onog kakva zapravo jeste. Rasprava je završila tako da su se dogovorili da ostanu dobri prijatelji.

Marko Miljković je 2015. godine bio jedan od učesnika rijaliti šoua „Farma“, a društvo su mu pravili i Vladimir Stanojević, Milić Vukašinović, Anabela Atijas, Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović i drugi.

U septembru 2017. godine je ušao u rijaliti „Zadruga“. Pred ulazak u šou najavio je da će biti spontan i odmah počeo pričati o tome koje devojke iz „Zadruge“ mu se sviđaju. Nedugo nakon ulaska je došlo do sukoba između njega i jednog od takmičara, a morali su reagirati i zaštitari.

Najveća postignuća

Marko Miljković se bavio puštanjem muzike, a popularnost je stekao pojavljivanjem u prvom srpskom „Velikom bratu“ što je rezultiralo time da kasnije dobije pozive i za još nekoliko rijaliti emisija poput „Parova“, „Farme“ i „Zadruge“.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*