Marko Vanilla: Hvala Bogu nisam se vratio na Farmu!

Marko Vanilla polako posle izlaska sa Farme polako se vraća u normalu. Nastavlja da promoviše novi singl, skida kilograme koje je nabacio na farmi i jedva postiže da stigne da odradi sve nastupe koje mu je menadžer zakazao.

– Izgubio sam predstvu za vreme, ali polako se vraćam u normalu. Atelje impuls mi je radio novu pesm, i ja sam jako zadovoljan. Radili smo je dan i noć. Gledali smo da to završimo u roku od dve nedelje, jer nismo znali da li ću se vratiti na Farmu. Nisam se vratio, i hvala bogu na tome – priznaje Marko. Kaže da mu devojke mnogo prilaze, ali da ne razmišlja iz koje pobude to rade.

 

Iako je pre njega izašlo mnogo učesnika farme, nije ostao blizak sa svima. Jedina osoba sa kojom je nastavio da se druži i viđa privatno je Zvezda Granda, Aki, sa kojim je nerazdvojan.

Autor: Goran, Foto: Facebook

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*