Marko Vanilla skida kilograme sa Farme

Bivši farmer, Marko Vanilla po izlasku iz rijalitija bacio se na silne obaveze oko promocije singla “20 godina“, ali ne samo to, mladi didžej pokušava da se vrati u formu. On svakodnevno posećuje teratanu, a tamo ima i društvo.

Kako na Farmi nije imao mogućnost da vodi računa o ishrani, jer je morao da jede sve što jedu ostali farmeri, normalno je što je dobio višak kilograma. Marko je inače poznat kao pobornik zdravog života, što podrazumeva redovan trening i zdravu ishranu. Čim je napustio Lisoviće, bacio se na vežbanje. Ali ne sam. Njemu društvo pravi drugar i kolega Aki. Njih dvojica svakodnevno bodre jedan drugog u gym aktivnostima.

 

Pored teretane koja je neizostavna, Marko radi punom parom na poromociji nove pesme. On je zajedno sa didžej Oletom snimio pesmu “20 godina“ koja preti da postane pravi klubski hit. U najavi su i saradnje sa nekim farmerima, ali sve se još uvek drži u tajnosti.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*