Martin Ajdarević:Bolji sam od Adila!

Mladi pevač, Martin Ajdarević, širem auditorijumu postao je poznat kada se kao specijalan gost pojavio na koncertu Ace Lukasa na Marakani i publiku osvojio svojom izvedbom pesme „Bele ruže“.

Martin

Ubrzo nakon toga, Martin je izdao svoj album prvenac „Takav je Bog“, u izdanju City Recordsa. Devet novih pesama potpisuje vrhunska ekipa saradnika, predvođena Marinom Tucaković, Jelenom Trifunović i Perom Stokanovićem. 20-ogodišnji Martin ovih dana promoviše spot za pesmu „Sudbina zla“, sniman u prelepom dvorcu Dunđerski. Na pitanje da li mu smeta poređenje sa njegovim starijim kolegom Adilom, pevač odgovara:

 

„Bolji sam od Adila!  Ako ništa drugo, imam tu prednost da sam mladji, kroz smeh odgovara Martin. Šalu na stranu, Adila jako poštujem, on je izuzetan vokal, ali nema mesta poređenju. Martina Ajdarevića četvrtkom možete čuti u kafani „Kod Ministra“, a ove subote pevaće sa Šemsom Suljaković u konaku „Estrada.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*