Martina Vrbos na dočeku pod maskama

Beogradski noćni provod polako ali sigurno osvaja ljude sa svih meridijana, a situacija je ista i kada je u pitanju novogodišnji doček u srpskoj prestonici.

Martina-Vrbos

Tako se već tradicionalno organizuje novogodišnji bal pod maskama „Širom zatvorenih očiju“ koji je ove godine svojim originalnim konceptom privukao veliki boj gostiju iz inostranstva. Ipak, jedan gost se izdvaja. Šeik iz Omana zakupio je ceo treći sprat Zepter Expo Hall-a za sebe i svoje goste, a organizatorima je upućen i niz dodatnih zahteva za čiju realizaciju bogati Arapin nije želeo da šteti novac. Svoje prijatelje iz Beograda zadužio je za pozivanje srpskih džet-setera, pa će se na proslavi naći brojni estradnjaci, sportisti, ali i političari.

 
Pop pevačica Martina Vrbos kaže da je dobila poziv od prijatelja iz Srbije koji radi i živi u Omanu, i da će na žurku ići sa dečkom.
“Dobila sam pozivnicu, pa dajte, čula sam da je i jelka na šeikovom spratu ukrašena kondomima, ha, ha, kaže Martina. Organizatori navode da se karte za ovaj događaj preko eventima odlično prodaju, baš kao i maske, i da je za takvo interesovanje zaslužan fenomenalan muzički program.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*