Martina Vrbos ponovo šokira! (Video)

Sinoćni nastup u klubu „Informbiro“ Martina Vrbos krunisala premijerom spota i pesme „PUSTI NEKA PRIČAJU“. Dugo su njeni fanovi čekali da izađu novi spot i pesma, još od Music Week Festivala na kome je ona ovu pesmu premijerno izvela.

MARTINA VRBOS - PUSTI NEKA PRICAJU

Mislili ste da je sado-mazo stajlig Martine Vrbos sa Kopaonika njen vrhunac? Zeznuli ste se! Martina Vrbos je u novom sportu nadmašila samu sebe!

Pop pevačica je održala dugo najavljivanu promociju nove pesme i spota. Numera pod nazivom „Pusti neka pričaju“ znatno odskače od svega što je pevačica čarobnog glasa do sada uradila pa su svi oni koji prate njen rad bili u blagom šoku. Ipak, kako je reč o veoma hitičnoj, trendy pesmi, Martina je dobila višeminutni aplauz. Ništa manje ovacije nije izazvao ni spot koji prati pesmu, a koji je nekoliko puta tokom večeri prikazan u „Informbirou“.

Da podsetimo, Martina je tokom zime nastupila u hotelu na Kopaoniku,i tada je ceo region brujao o njenom stajlingu. Martina je tada otkrila deo nove pesme, ali i najavila šokantan spot koji će otkriti neku drugu, novu Martinu.

„Verujem da će pored pesme, moje fanove iznenaditi i to koliko odeće imam na sebi u spotu“, rekla je Martina. Promociji je prisustvovao i veliki broj pevačicinih prijatelja, a među prvima novu pesmu su pohvalili njeni „saborci“ iz Survajvera Vlada Vuksanović i Nikola Šoć. Kao i Nemanja Velikic voditelj jutarnjeg programa RTV PINK.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*