Martina Vrbos, smršala 20kg i snimila brzu pesmu

Martina Vrbos povukla se iz javnosti na neko vreme, a onda se vratila zanosnija nego ikada do sada. Pevačica je uspela da skine, verovali ili ne, čak dvadeset kilograma viška. Ipak, ona ne prestaje da se trudi, pa je nastavila sa treninzima.

– Redovno vežbanje mi je postalo navika, ali nisam uvek poslušna na treninzima. Šta da radim, kad zaboravljam. Na ovaj korak sam se odlučila zbog salve negativnih komentara. Definisali su me kao debeljucu, a to mi je nije dopalo – kaže Martina. Skidanjem kilaže mlada umetnica dobila je volju za radom i dokazivanjem. Ona je odmah uletela u studio gde privodi kraju snimanje pesme.

 

Martina i njeni saradnici ubeđeni su u uspeh pesme i to da će postati veliki hit, jer je ovo prvi put da pevačica snima nešto što je bržeg ritma. Njoj je dosadilo da peva o nesrećnim ljubavima, jer je po prirodi veselog duha.

Autor: Goran, Foto: Facebook

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*