Maya Berović:“Htela bih da se udam, al’ me neće niko“!  

Ako bi kojim slučajem nekada odlučila da prestane da se bavi pevanjem, Maya Berović bi ite kako dobro mogla da živi od glume. U prilog tome govore i snimci, koje je ova lepa pevačica postavila na svojim profilima na društvenim mrežama.
Maya Berovic 4
 Imitirajući poznate replike sa YouTub-a, Maya je nasmejala svoje fanove i dostigla neverovatne preglede, pa je jedan od klipova koje je postavila imao preko 60 000 pregleda, za svega nekoliko sati.
Posebno je mnogim momcima bila zanimljiva replika u kojoj Maya kaže kako bi htela da se uda, ali je neće niko, pa su joj pojedini u komentarima nudili i brak, dok su drugi komentarisali da je to ipak prejaka šala, jer je ona jedna od najpoželjnijih pevačica na našoj estradi. 
One koji su se obradovali naslovu,  moramo razočarati, obzirom da je Maya i dalje u srećnoj vezi sa verenikom Alenom i da je voljenija i srećnija nego ikad, jer joj i na ljubavnom, ali  i na poslovnom polju ide bolje nego ikada! A evo kako je Maya odglumila poznatu repliku:

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*