Maya Berović, odmara u Australiji

Pevačica Maya Berović slobodno može da kaže da je ovo bila njena godina. Skoro ispunjen svaki vikend nastupima, potvrđuje ove tvrdnje, a ona tvrdi da je tek očekuje radna godina.

Maya Berović

Oni koji su imali prilike da čuju pesme, koje će se naći na novom cd-u, kažu da će ova pevačica tek da zablista. Prema tim rečima, lepa Maya će uspeti da osvoji i one koji je nisu do sada slušali, jer se tim, koji čine Marina Tucaković i Damir Handanović, svim snagama potrudio da napravi kvalitetne i dobre pesme.

Pored toga, nije se žurilo, nego je sve radjeno na tenane, što će svakako doprineti uspehu pesama. „Dobro ste obavešteni-rekla nam je Maya. Prvog januara sam stigla u Australiju, gde ću se odmarati mesec dana. Pored toga što ću se odmoriti, moći ću i da kupim nove krpice, čemu se baš radujem.

Obzirom da sam odradila svoj deo posla u studiju, kada se vratim, očekujem da preslušam nove pesme, koje će do tada biti završene. Onda sledi promocija i reakcija publike, koju ja jedva čekam, jer sam dugo radila na ovom cd-u i zadovoljna sam pesmama koje će se pojaviti na tržištu u martu“-završila je Maya.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*