Maya Berović održala uspešan humanitarni koncert u Bratuncu!

Kažu da je najteže napraviti uspeh u svom mestu, ali Mayi Berović je, bar ako je suditi po humanitarnom koncertu koji je održala u Bratuncu za lečenje malog Nenada Jokića, to pošlo za rukom.

Maya

Rođena Sarajka, Maya se sa dve godine preselila sa porodicom u Bratunac, gde je završila osnovnu i srednju školu, nakon čega se ponovo preselila i započela pevačku karijeru, ali nije zaboravila svoje prijatelje i poznanike iz Bratunca, pa je tako, videvši poziv za pomoć Nenadovih roditelja, odlučila da pomogne.

Iako je napravila veliki uspeh, Maya nije zaboravila svoje sugrađane. Slava i popularnost je nisu poneli, ostala je i dalje osoba sa velikim srcem, spremna da pomogne i nađe se u prilici ljudima kada god može i kada god joj to obaveze dozvole, ne pravivši od toga sebi marketing i ne hvaleći se sa tim na sva usta.

Sa svojim timom je organizovala veliki koncert u sportskoj dvorani u Bratuncu, na kom je sakupljeno 10.000 maraka. Puna dvorana te večeri, dokaz je da su ljudi stali uz svoju sugrađanku u nameri da zajedno pomognu u lečenju malog Nenada Jokića, koji je rođen bez jednjaka.

U želji da se zahvali svima koji su podržali ovaj humanitarni koncert, Maya je na svojoj stranici na Facebooku napisala sledeće:

„Tok događaja u zivotu ne zavisi od nas, nikako ili vrlo malo, ali način na koje ćemo te događaje podneti i kako šta ćemo uraditi u dobroj mjeri zavisi od nas. Danas sam veoma ponosna, jer znam da smo svi mi sinoć, na koncertu za malog Nenada Jokića u Bratuncu uradili pravu stvar!

Ponosna sam Što sam se uvjerila da ima mnogo dobrih ljudi, ponosna sam na to Što ste me podržali u namjeri da napravimo jedno dobro djelo. Dobro se dobrim vraća! Sada sam sigurna da sve Vas čekaju dobre stvari, a najbolja od njih će biti vijest da je mali Nenad uspjesno operisan i da ce izrasti u zdravog i dobrog čovjeka! Hvala vam od srca. Ponosna sam na svakog od vas, jer ste sinoć pokazali da ste humani i dobri ljudi. VOLI VAS ZAUVJEK VAŠA MAYA BEROVIĆ“!

Nenad Jokić je star sedam mesci i do sada je imao tri operacije. Ona najbitnija operacija, koja će pomoći da se mali Nenad potpuno oporavi ima detinjstvo i normalan život kao sva druga deca, mora da se uradi u Londonu, a svi troškovi toga iznose 95 000 eura.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*