Maya Berović: Ona je nova modna ikona!

Kako stoje stvari, popularna pevačica Maya Berović opasno preti da ugrozi neke koleginice, koje godinama važe za modne ikone. U prilog tome najviše govori činjenica da Mayu mnoge devojke pomno prate, a većina njih i kopira njen stil oblačenja.
Maya Berovic 6
Kako ne bi bile u neprilici, Maya ih, skoro svakodnevno, časti nekom novom odevnom kombinacijom, koju objavljuje na svojim portalima na društvenim mrežama.
„Činjenica da na njenim koncertima ima sve više žena i da one u poslednje vreme i prednjače, govori o tome da je Maya postala veliki uzor mladim devojkama. Na nedavnom gostovanju u Novom Sadu, u punom klubu je bilo preko 80 posto žena, koje su došle da vide Mayu i da se slikaju sa njom“ – rekao nam je Mayin dobar prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.
Verujemo da ova činjenica itekako prija lepoj pevačici, što nam je i sama potvrdila.
„Lepo je kada te vole žene, jer kada žena ženi uputi kompliment, on vredi mnogo više nego kada ti uputi neki muškarac. Svakako je da mi je drago što sam uzor mladim devojkama, zato ću se truditi da ih i u buduće nerazočaram i kada sam god u prilici dam pozitivan primer“ – rekla nam je ponosno Maya.
A činjenica je da ova devojka ite kako može biti dobar primer i to ne samo kada je moda u pitanju, jer je, za razliku od mnogih svojih koleginica, primer kako može da se napravi karijera bez skandala i golotinje!
Autor: Goran, Foto: Instagram
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*