Maya Berović otkrila tajnu svog dobrog izgleda!

Kada se pre nekoliko godina Maya Berović pojavila na estradi, tiha i povučena, pevačica koja nije pristajala na tračeve i ogovaranja, niko nije verovao da će postati jedna od najvećih zvezda naše estrade.
Svoju karijeru je gradila korak po korak, sa ciljem da postane neko ko se nikada nije kačio ni za koga, kako bi napravila uspeh, verujući da samo tako može ostvariti sigurnu i dugoročnu karijeru.
Danas je neko ko diktira trendove. Devojke je obožavaju i prate svaki njen korak, pa se Maya može pohvaliti da je neko ko diktira modne trendove i neko ko je godinama uspeo da svoje telo dovede u stanje savršenstva, pa tako važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi.
„Već godinama pazim šta jedem i hranim se isključivo zdravo.Skoro svakodnevno treniram. Kažem skoro, jer sam često na putu, pa se nekada desi da je nemoguće trenirati, ali se trudim, kada god to mogu, da treniram i u hotelu, kada sam na put, zbog posla. Mišljenja sam da sve možeš kada hoćeš. Bitno je da samo postaviš sebi cilj i ideš ka njemu.Ja nisam neko ko voli uraditi nešto na brzaka, jer verjem u onu staru, da sve što je brzo, može da ti se obije o glavu. Bolje je, ako neko ima problem sa kilogramima, da mesečno skida i po 4 kilograma i ostane zdrav, nego da skida deset i ugrozi svoje zdravlje. Takođe verujem da bez treninga nema dobrog izgleda, zato je moj savet da se kombinuje zdrava ishrana i trening i rezultati sigurno neće izostati“ – rekala nam je iskreno Maya.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*