Maya Berović pokazala bebu. Da li je zaista njena?

U poslednje vreme sve češće vidjamo lepu pevačicu Mayu Berović sa bebom.Malo, malo pa Maya postavi fotografiju sa bebom ispod koje uglavnom napiše:“Moja najveća ljubav“, „Moja mrvica“, „Moja sreća“.

Maya Berovic (1)
Kako nas je zaintrigiralo i kako su mnogi pomislili da je beba njena, kontaktirali smo lepu pevačicu, da proverimo ove glasine. „Jeste, beba je moja! Doduše, ne baš lično moja, ali kao da je moja. To je dete mog brata i ima dva meseca.

Trudim se da svaki slobodan trenutak provodim sa njom, koliko mi to obaveze i posao dozvoljavaju. Zove se Elena i da mi je neko rekao da ću je toliko voleti, ne bih verovala. Ta ljubav se ne može opisati rečima“-rekla nam je lepa pevačica!

Na fotografiji koja je pred Vama, pored bebe, možete videti i Mayu bez šminke, čime je pokazala da spada u mali broj javnih ličnosti koje se smeju i mogu pojaviti bez šminke. „Ja se privatno retko šminkam.

Zbog raznih snimanja i nastupa, koji zahtevaju mnogo šminke, trudim se da što više odmaram lice i da se ne šminkam kada ne moram. Nemam problema da sa svojim obožavaocima podelim neku fotografiju gde sam bez šminke. Lepota je u čoveku, a ne na licu, a pored toga mislim da sam lepa i bez šminke“- kaže Maya.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*