Maya Berović pravi pauzu!

Iako je jedna od najzaposlenenijih pevačica na našoj estradi, čiji nastupi su zakazani mesecima unapred, a slobodnog vikenda gotovo i da nema, Maya Berović poslednjih par meseci aktivno, skoro svakodnevno razmišlja o pauzi.
Obzirom da je ovo nešto što bi njene obožavatelje prilično iznenadilo i razočaralo, a mnoge i obradovale, uspeli smo saznati da Maya ne razmišlja da napravi pauzu u karijeri, nego da o pauzi razmišlja, jer će njena nova pesma, koja bi trebala da se pojavi ovih dana, nositi takav naziv.
Maya se sa svojom ekipom potrudila da i ovaj put bude sve odlično odradjeno, pa će tako imati i neka iznenadjenja kada je spot za pesmu u pitanju, obzirom da će joj društvo praviti ni više, ni manje nego zmija.
Popularna pevačica se na snimanj pokazala kao izuzetno hrabra osoba, jer joj se zmija u jednom trenutku našla oko vrata. Pesmu potpisuje dvojac Handanović i Vuksan, dok je spot radila ekipa Toxic.
Za par dana ćete imati prilike da vidite i čujete kako sve izgleda i zvuči, a mi vam do tada donosimo ekskluzivan snimak sa snimanja spota!
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*