Maya Berović uživa u Australiji

Posle odmora, koji je prošle godine provela u Australiji, Maya Berović je odlučila ponovo da se vrati na isto mesto.Nakon mnogo nastupa koje je održala u prošloj godini i odpevanih novih pesama, koje su u fazi miksanja, Maya se spakovala i sa verenikom Alenom se zaputila u Australiju.

Maya

Kako bi imala mir i uživala u pravom smislu te reči, njih dvoje su iznajmili vilu u kojoj će biti punih mesec dana, a svaki trenutak koriste da se maksimalno odmore, obzirom da ih po povratku očekuje dosta posla i obaveza.

“Uživamo zaista i maksimalno se odmaramo, jer me po povratku očekuje izdanje novog cd-a i promocija. Obzirom da ne volim zimu, ovde je za mene raj na zemlji, jer je lepo i toplo i već sada razmišljam kako ću se privići na zimu kada se vratimo, jer su mi prijatelji sa kojima sam se čula, rekli da je kod nas baš hladno.

Ipak, bez obzira na sve se radujem povratku, jer kako kažu svuda pođi, kući dođi, a i veoma sam nestrpljiva da mojim vernim fanovima prezentujem nove pesme.Verujte mi, do sada nisam imala tako dobar i kvalitetan album, što je slučaj sa novim“-poručila nam je Maya iz daleke Australije.

Kako smo saznali, Maya koristi svaki trenutak da se kupa i sunča, kako bi nabacila boju, a kaže da se odlično provela na proslavi dana državnosti Australije u Sidneju, što se može videti i po fotografijama koje su pred Vama.

Ono što je nas iznenadilo su slike sa pivom, obzirom da je poznato da Maya ne pije alkohol. “Ništa se ne brinite, u pitanju je bezalkoholno australijansko pivo.Što se tiče šampanjca, to je jedino što spada u alkohol, a ja popijem s vremena na vreme.

Imaju fotografije na kojima sam u jednom kineskom restoranu od vlasnika restorana i glavnog kuvara Tošija dobila dve boce, po 5 litara kineskog šampanjca i mogu Vam reći da je vrlo zanimljivog i neobičnog ukusa“-priznala nam je Maya kroz smeh.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*