Maya Berović vrelija nego ikada:Razgolićenim fotografijama počastila muški deo publike!

Iako vodi računa kada je oblačenje u pitanju i nikada nije vulgarno obučena, Maya Berović zna ponekad i da iznenadi svoju publiku. Ovog puta je rešila da počasti muški deo.

Ako je suditi po fotografijama, koje je objavila na svom Instagram profilu, muški deo njene publike će se ite kako obradovati, jer Maya na sebi ima kupaći u kom se islikala iz nekoliko poza.

Na istim se vidi i to kako ona izgleda odnapred, ali se vidi da se ite kako može pohvaliti i zadnjim delom, po čemu se može zaključiti da lepa pevačica vodi računa o svom izgledu, jer je sve na svom mestu i onako kako treba da bude.

Pored toga što je počastila momke, Maya je motivisala i devojke, ali i svoje koleginice,  da vode računa o svom izgledu, posebno jer kreće sezona kupaćih kostima.

Da li je ovo sve ili će leto koje nam prestoji biti još vrelije, kada je Maya u pitanju, pa je možda vidimo i u nekom toplesu, ostaje nam da vidimo, a muškom delu publike da maštaju i željno očekuju da li će osvanuti taj dan!

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*