Maya Berović za nepuna dva meseca postala milionerka!

Iako je neko ko je skroman i ko se ne hvali u javnosti previše, iako ima sjajnu karijeru bez ijedne mrlje, Maya Berović je neko ko ite kako ima razloga da bude ponosna.
Maya plavusa

Naime, za nepuna dva meseca ova lepa pevačica je postala milionerka, obzirom da je njena nova pesma „Pauza“, postigla gledanost od čak sedam miliona pregleda.

Ovo ne treba ni da čudi, obzirom da je publika pesmu prihvatila odmah, a u istoj su se posebno pronašle žene, koje na Mayinim nastupima pesmu pevaju od početka do kraja sa Mayom.

„Drago mi je što smo moja ekipa i ja opet pogodili ukus publike. Ja nekako ne mogu da odpevam pesmu koju nedoživim, a kada sam čula ovu pesmu, odmah sam znala da će se mnoge devojke pronaći u njoj i da je svako od nas imao u nekoj vezi pauzu. Šale se ovih dana samnom kako sam za kratko vreme postala milionerka, jer pesma beleži sedam miliona pregleda na mom You Tube kanalu, zbog čega sam posebno ponosna“, priznaje Maya.

Maya i dalje vredno radi u studiju, pripremajući nove pesme, dok vikendima nastupa, obzirom da su joj nastupi zakazani do kraja leta.U iščekivanju nove, mi Vas još jednom potsećamo na Mayin aktuelni hit!

Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*