Maya Berović završava hit albuma sa Marinom Tucaković!

Nakon ogromnog koji je postigla sa prošlim albumom, Maya Berović je dugo i pažljivo birala nove pesme.Posle više od godinu dana preslušavanja pesama, Maya i njen tim su izabrali nekoliko pesama, pa lepa pevačica ovih dana svoje slobodno vreme provodi u studiju, gde snima iste.

„Dugo i pažljivo smo birali pesme koje će se naći na novom cd-u.Tačno sam znala šta hoću i odlično sam se razumela sa Marinom Tucaković, koja je autor pesama.Toliko dobro smo skapirale jedna drugu, da bukvalno sve što mi je ponudila je bilo to to, tako da sam ovih dana ušla u studio i polako se snimaju nove pesme“-kaže ponosno Maya.

 

Jedan tekst pesme menjan je na licu mesta, Mayi se dopadal prva verzija i nije želela da je menja. Međutim, kada je Marin uzela stvar u svoje ruke i izmenila neke delove, pevačica je “odlepila“ i sada je ubeđena da će to biti najveći hit na albumu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*