Maya Berović:Ako je zbog ovog ne ostavi verenik, onda je nikada neće ostaviti!

Maya Berović se sa verenikom trenutno nalazi u Njujorku. Popularna pevačica  je prvenstveno otišla da se odmori posle napornog tempa i napuni baterije za radni period koji sledi i promociju nove pesme, a isplanirala je i da u Njujorku kupi haljinu za novogodišnji nastup u klubu „Teatro“ u Beogradu, ali se onda plan oteo kontroli, pa se odmor pretvorio u šoping.
Od dobro upućenog izvora smo saznali da je pevačica nakupovala toliko garderobe, da se brine kako će sve doneti kući, a najveća briga joj je ipak verenik, koji je već na izmaku snaga za njeno kupovanje, pa je Maya ubeđena da ako je sad ne ostavi, nikada je neće ostaviti.
„Maya koristi svaku priliku da šopinguje, što bi realno uradila svaka žena koja se nađe u Njujorku, ali je problem što Alena to toliko smara, jer ona insistira da ide sa njom, kako bi joj dao savete da li joj nešto dobro stoji ili ne, da je on na izmaku snaga, pa joj je naglasio da se na ovom odmoru više umorio, nego što se odmorio“-rekla nam je Mayina prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti.
Obzirom da retko koji muškarac uživa u kupovini, ovo ne treba da čudi, a kako se Maya provodi u Njujorku i koliko joj sve prija, najbolje se vidi na fotografijama koje su pred Vama!
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*