Maya izazvala požar na snimanju emisije

Iako izgleda povučeno i ne priča previše, Maya Berović zna ite kako da napravi incident kad zatreba. Mada, istini za volju, ono što se desilo na snimanju emisije „12 Veličanstvenih“, bilo je sasvim slučajno!

Maya Berovic sa famoznom pitom

Maya je taj dan, od namirnica koje je odabrala, mogla samo da napravi pitu, kako se ona našalila, obzirom da je Bosna, odakle potiče, poznata po pitama, to je bila prava bosanska pita. Međutim, kada ju je iznosila iz rerne, Maya je slučajno dokačila pek papirom grejač i tepsija joj je počela goreti u rukama.

Da ne dođe do prave katastrofe i da lepa pevačica ne plane, potrudio se Darko Filipović, koji joj je bio najbliži i koji je uspeo da ugasi vatru, pre nego što je voditelj Marinko Madžgalj i ostali učesnici pritrčali u pomoć.

„Ništa me ne pitajte, bilo je užasno.To mi se nikada ranije nije desilo.Baš sam se prepala. Misao koja mi je prva prošla kroz glavu, bila je, ovo će biti zaista veličanstveno, zapalih studio. Sreća, Darko Filipović, koji kuva odmah do mene, je brzo reagovao, pa je požar ugašen“-priznala je Maya.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*