Maya, na snimanju spota policija i Plejbojeva zečica

Maya Berović je uspela doći na sam vrh naše estrade. Dokaz za to je i snimanje spota za pesmu „Alkohol“, koji je bio razrađen do najsitnijih detalja. Iako je taj dan bilo hladno, Mayi i ekipi koja je radila spot, kao i statistima, nije bio problem da promene četiri lokacije i đuskaju, kao da je napolju plus 30 stepeni.

Maya 2

„Radili smo dugo na scenariju spota i zato sve izgleda ovako. Malo je hladnije nego što smo očekivali, ali ni to nam nije problem. Kada radite ono što zaista volite i o čemu ste maštali ceo život, kao što je slučaj samnom, onda ništa nije teško.

Moja publika i očekuje i zaslužuje najbolje, jer oni meni pružaju dosta ljubavi i priređuju sjajna iznenađenja, zato mi za njih ništa i nikada nije teško“-rekla nam je Maya.
Pevačica je pre desetak dana otkrila reči nove pesme, a iste devojke već dele po društvenim mrežama.

„Znaš kako kažu:“Kada te vole žene, sve je lakše“! Pored toga, ovo je prava ženska pesma, pa ne čudi što su devojke pesmu prihvatile i reči postavljaju kao statuse na društvenim mrežama“.

“Lagala bih kada bih rekla da to ne prija, posebno što sam otkrila samo jedan mali deo pesme. Iznenađenje tek predstoji, kad čuju celu pesmu“-rekla je ponosno Maya. Zanimljivo je da se u jednom trenutku na snimanju pojavila i policija.

„Ne znamo da li je neko prijavio ili su došli da provere imamo li dozvolu za ispaljivanje vatrometa i drugih pirotehničkih sredstava, ali moja ekipa je razmišljala o svemu, tako da problema nije bilo“- tvrdi pevačica.

Pored policije, iznenađenje je bila i Playboy zečica, koja je igrala u čaši. Ako se pitate kako i sa koliko odeće, na odgovore ćete morati sačekati do premijere spota, jer smo Vam već dovoljno otkrili.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*