Maya: Ne pogađaju me priče da sam “plastična“

Od kako se pojavila na estradnoj sceni, Maya Berović nikada nije pokušavala skrenuti pažnju na sebe skandalima. Takođe, nikada nije ništa krila, jer kako sama kaže, nikada nije radila stvari kojih se stidi i koje bi kasnije morala kriti kao zmija noge.

Maya
Pre izvesnog vremena, pričajući o tome kako živi svoj san, jer je uvek želela biti pevačica, pa joj se želja ostvarila, lepa pevačica je priložila svoje fotografije iz detinjstva, dok je još bila u osnovnoj školi, a na jednoj od njih je imala mikrofon u rukama, što je samo potvrdilo njene priče.

Međutim, u moru silikonskih lepotica, a i onih manje lepih, pojavila se priča da i ova pevačica za svoj izgled može zahvaliti estetskoj hirurgiji, zbog koje danas izgleda tako lepo.

Tragom ovih priča i u želji da saznamo pravu istinu, posebno ako se uzme u obzir da je Maya svojevremeno izjavila da nema ništa protiv estetske hirurgije, kontaktirali smo je, kako bi saznali šta je to tačno ona uradila na sebi. „Slatko sam se nasmejala kada sam videla taj tekst, posebno ako se uzme u obzir što su uzeli kao primer moju izjavu u kojoj kažem da nemam ništa protiv estetske hirurgije. Pa danas je bar sve dostupno u toj meri, da možeš na sebi promeniti sve što ti se ne sviđa“

“Ja sam sama uradila to i nikada nisam krila da sam imala korekciju nosa, o čemu sam i javno pričala. Ako neko ima manjak samopouzdanja zbog nečega na svom telu što mu se ne sviđa ili ima komplekse, zašto ne bi ti promenio, ako već može?

Ja iskreno, nisam bila iskompleksirana, niti sam imala problem sa samopouzdanjem, ali mi se moj nos nije sviđao i sredila sam ga. Takođe sam uradila i usne, ali u današnje vreme to rade i devojke koje se ne bave pevanjem ili bilo kojim drugim javnim poslom, pa ne vidim čemu tolika pompa oko sebe.

Najiskrenije, mene ovakve priče ne pogađaju, posebno ako se uzme u obzir da neko uspoređuje današnji moj, ili bilo čiji izgled, sa izgledom te iste osobe kada je imala desetak godina. Meni je to baš simpatično“- rekla nam je vidno zadovoljna Maya, koja ite kako ima razlog za osmeh na licu, jer će uskoro izdati novi cd, za koji mnogi, koji su imali priliku da ga čuju, kažu da će to biti njen najuspešniji cd do sada.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*