Mayu Berović iznenadili obožavaoci!

Na otvaranje sezone na splavu „River“ ove godine je bila zadužena jedna od najtraženijih i najpopularnijih pevačica u regionu Maya Berović. Da je angažovana sa razlogom, najbolje govori činjenica da je splav bio ispunjen do poslednjeg mesta, dok je Maya napravila žurku za pamćenje, kako to uglavnom biva na njenim nastupima.

Publika je očigledno jedva dočekala druženje sa Mayom, o čemu govore i komentari na stranici ovog splava, gde popularnu pevačicu nazivaju caricom, doktorom i „Bogom“ za dobar provod.

Iako nije pričala puno, Maya nam je otkrila da je zadovoljna što su svi njeni nastupi odlično posećeni i da do kraja ove godine priprema mnogo iznenađenja za svoje fanove, koje nije htela da nam otkrije.

Pored ovakvih pohvala od strane publike, koja je željno iščekuje na nastupima širom regiona, da se zaključiti da će ovo definitivno biti Mayina godina! A kakve žurke Maya pravi na svojim nastupima, pogledajte na fotografijama i videu koji je pred Vama!

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*