Medenica: Bata je plakao dok sam pevala “Vranjanjku“ na uvo!

Jasmina Medenica prisetila se dana kada je radila sa Batom Živojinovićem na nekoliko filmova. Glumica je tada bila devojka koja se našla rame uz rame sa velikanima našeg glumišta. Ona ističe da je upravo Bata bio taj koji je njoj pružao ogromnu podršku i davao savete, a da ga ona čak nije ni pitala za savet.

Jasmina i Bata

„Moj Prvi film bio je „Sekula i njegove žene “ u kojem sam imala glavnu ulogu je bio sa Batom Živojinovićem. Bio je tih , dostojanstven. Dok smo pripremali scene na snimanju razgovarali smo o glumi uopšte. Saznala sam da je i moj i njegov omiljeni glumac bio Džon Vejn , i da je voleo stare kaobojske filmove“ – priča Medenica kroz suze.

Kaže da joj je upravo Bata bio najveća podrška na snimanjima, neko ko je svakoga momenta bio tu za nju. Da pomogne i pruži savet i podršku.

Ona mu se zahvaljivala pevanjem na uvo u pauzama snimanja, gde je znao i da zaplače.

„Kad god bi Bata primetio da ja imam tremu pred snimanje, on bi prošao i rekao: „Dete, seti se sta je Džon Vejn govorio“. Jedna od njegovih omiljenih pesama je bila „Lela Vranjanka“ koju sam često samo za njega pevala u pauzi snimanja. Umeo je da pusti suzu, ali onako setno, muški, kako samo velikani znaju“ – završava Medenica.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*