Medenica naručivala pesme za Kristijana!

Jasmina Medenica je naručivala pesme za Kristijana Golubovića i sve vreme nazdravljala u njegovo ime. Pevačica koja je obeležila rijaliti Farma 6. i bila jedan od vodećih igrača te sezone, koju je zapečatila njena ljubav sa žestokim momkom.

Medena

Da je njena ljubav i dalje jaka i ne jenjava ni posle godinu dana, uverili su se svi oni koji su u sredu uveče bili u kafani “Na vodi“.

Jasmina se pojavila u provokativnom izdanju. Sređena od glave do pete. Smestila se u separe sa svojim prijateljima, a već posle jedne čašice ona je počela da priča o Kristijanu Goluboviću.

„Jasmina je jednog momenta pomislila da je Kristijan u kafanu. Jedan momak je jako ličio na njega, i on je pokušala da ga nađe u onoj gužvi, ali nije uspela. Bilo joj je jako teško. Ona je naručivala i pesme u Kristijanovo ime, a posebno ju je pogodila pesme “Ja ne mogu mila majko bez njega““ – priča izvor koji se našao na licu mesta.

Kako ekskluzivno saznajemo, Medenica planira uskoro da poseti Kristijana u zatvoru Zabela, gde je već neko vreme.

„Ja moje prijatelje ne zaboravljam, a Kristijan Golubović je moj prijatelj do kraja života. Istina je da planiram da ga posetim već neko vreme, i mislim da ću to uraditi naredne nedelje“ – rekla je Medena.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*