Megan Fox Biografija

Megan Denise Fox je rođena 16. maja 1986. godine u Rokvudu, država Tenesi. Ona je američka glumica i model. Ima veoma mešovito poreklo (irsko, italijansko, francusko i Čeroki). Počela je pohađati časove glume i plesa sa pet godina. Kada je imala deset godina, preselila se na Floridu, gde je završila školu, nakon čega je, zbog posla modela, otišla u Los Anđeles.

Na filmu je debitovala 2001. godine ulogom u filmu Holiday in the Sun. Najpoznatija je po ulogama u filmovima Transformers i Transformers: Osveta poraženih, kao i po ulozi u TV seriji Moja slavna sestra. Časopis za muškarce FHM proglasio ju je najseksi ženom sveta za 2008. godinu. Poznata je i po svojim tetovažama.

Megan Fox je počela saradnju sa Brajanom Ostin Grinom 2004. godine, kad joj je bilo osamnaest godina, dok je on tada imao trideset godina. Oni su se venčali 24. juna 2010. godine u privatnoj ceremoniji na Havajima. Njih dvoje imaju sina Noa Šanona Grina, koji je rođen 27. septembra 2012. godine. Megan Fox je takođe i maćeha Brajanovom sinu Kasijusu iz njegovog prošlog braka.

Megan Fox

Megan Fox

Izvor i foto: WP

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*