Megan Fox i Brian pokazali fotografije svoje dece

Lepa glumica Megan Fox u braku je sa glumcem Brian Austin Greenom koji je nekada glumio u seriji „Beverly Hills“. Zajedno imaju dvoje dece, a kako su dosada porodični život hteli držati što dalje od javnosti, iznenađuje što je Brian rešio da pokaže nekoliko fotografija svoje dece na Instagramu.

brian i bodhi

Megan Fox je već gostovala kod popularne voditeljke Elen gde je po prvi puta pokazala svoje sinove na televiziji. Njezin muž Brian hteo je da podeli sreću sa svim ostalima i tako dozvoleo da vidimo njihovu decu. Među fotografijama se nalazi i ona na kojoj je Brianov sin iz prvog braka.

Prvog sina Kasiusa je dobio u braku sa Vanesom. Na fotografiji se može videti kako se stariji i mlađi brat igraju i kako se odlično slažu. Brian i Megan su već nekoliko godina u braku, a glumac je mnogo puta priznao kako uživa sa svojom porodicom daleko od javnosti.

Na Instagramu možete da vidite nekoliko fotografija, a Brian se na jednoj nalazi sa mlađim sinom Bodhiem dok je na drugoj sa starijim sinom Noom.

Autor: Sanja, Foto: Instagram

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*