Mica Trofrtaljka pobesnela na Sanju Marinković!

Mica Trofrtaljka bila je specijalna gošća u emisiji “Magazin IN“ kod Sanje Marinković na TV Pin. Ovo je inače prvi put da se pevačica pojavila u javnosti nakon izlaska sa farnme, sa koje je izašla zbog zdravstvenih problema.

Voditeljka je gošćama postavljala razna pitanja, a jedno od njih bilo je, da li imaju udvarače. Mica je na to pitanje vrisnula i napravila scenu.
– Kakvi udvarači? Sanja, pređite na drugu temu. Kakvo je to pitanje? Grizla bi me savest da to uradim, sve mislim da me moj pokojni muž gleda. Volela sam ga najviše na svetu. Ni ne pamtim koliko dugo smo bili u braku. Izrodili smo pametnu i vrednu decu. Šta meni sada više treba? – vikala je Mica.

 

– Zašto sam ja otišla sa farme? Pa zbog raznih stvari koje tamo rade muškarci i žene – dodala je ona. Inače, Mici je smetalo šo muškarci i žene spavaju u istoj sobi, a neki i u istim krevetima. Ona je izazvala ovacije publike u studiju.

Autor: Goran, Foto: Pink

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*