Mila Kunis i Ashton Kutcher postali roditelji

Mila Kunis je rodila i to uspešno uspela da sakrije od javnosti jer vest je izašla tek nekoliko dana kasnije. Sve novine pišu o tome kako su ona i Ashton Kutcher krili da su postali roditelji. Slavni par iz Hollywooda dobio je ćerku i jednostavno ne mogu opisati koliko su srećni.

ashton i mila

Lepa glumica je rodila u bolnici u Los Anđelesu kao i ostale slavne osobe, ali par je rešio da pričeka još malo sa objavljivanjem srećne vesti. O porođaju glumice se nagađalo već neko vreme, ali iako je već bila daleko odmakla sa trudnoćom, nitko nije mogao sa sigurnošću da potvrdi kada će Mila roditi.

Još uvek nema vesti o tome kako je prošao porođaj glumice, ali poznato je kako su ona i dete dobro. Ono šta je sigurno da svi obožavatelji lepog para ne mogu da dočekaju fotografije bebe.

Mila i Ashton u vezi su već neko vreme, a pre toga Ashton je bio u braku sa glumicom Demi Moore koja nije mogla odmah da preboli prekid braka i dugogodišnje veze sa mlađim glumcem.

Autor: Sanja, Foto: Instagram

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*