Mila Kunis previše lenja za šoping

Mila Kunis poznata je glumica koja iza sebe ima veliki broj uloga. Osim po glumi poznata je i kao osoba zbog koje je Ashton Kutcher ostavio svoju bivšu ženu Demi Moore. Pored toga što zarađuje preko milion dolara po filmu pokazalo se kako je Mila naprosto pre-lenja za šoping, pa radije nosi odeću od Demi Moore.

mila kunis

Nakon što se rastao od Demi Moore, Ashton Kutcher je zabunom tokom selidbe uzeo i neke stvari svoje bivše supruge. Mila, umesto da ih baci, odlučila je da upotrebi tu odeću i da je sama nosi. Najnovije vesti kažu da nije stala samo na odeći, nego se poslužila i njenim nakitom.

Pored rastave koju je teško podnela Demi Moore dočekao je još jedan šok. Na televiziji je videla Milu u svojoj majici. To ju je jako naljutilo pa sada zahteva od Ashtona da joj vrati sve njene stvari.

Ashton nije želio komentarisati izjave Demi već je jednostavno rekao kako ne želi da se meša. Još dok su bili zajedno izjavio je kako Demi ima toliko odeće da ne bi ni primetila da joj nešto nedostaje.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*