Milan Radonjić Tarot biografija

 

Milan Radonjić, poznatiji kao Milan Tarot rođen je 11. aprila 1973. godine u Beogradu.

Nakon završene srednje škole, Milan Tarot je radio kao noćni tarot tumač u emisijama na lokalnim TV stanicama u Srbiji, kao što su TV Duga i TV Palma Plus. U svojim emisijama je stekao veliko interesovanje.

Uključujući i pojedinačne i višestruke stranice intervjua u Jutarnjem listu, Večernjem listu i u Blicu, Shodno tome, a posebno nakon što je u Srbiji donešen zakon o zabranjivanju TV kartica, počeo je da radi na pet televizijskih stanica u Bosni i Hercegovini, uključujući i nacionalne OBN televizija sa sedištem u Sarajevu, uključujući i jedan broj televizijskih stanica u Hrvatskoj, koje su Nova TV sa sedištem u Zagrebu.
U svoj uobičajnoj šali pola u ozbiljno stilu Radonjić tvrdi da su njegove pretpostavke koje pokazuju šta će se desiti u 2017. godini tačne. Za samo godinu dana 15 odsto ljudi ga shvata i razume. On je izjavio da je kupio YouTube i da su ga Barak Obama i Bil Gejts konsultovali za savet.

 

Carobni pasulj baner

 

Poznati.info/Puls

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*