Milan Stanković, da li je prozvao JK i Sašu Popovića?

Milan Stanković na svojoj Facebook stranici danas je demantovao natpise koji su osvanuli u jutrašnjoj štampi. On se posebno osvrnuo na delove u kojima se pominju Saša Popović i Jelena Karleuša.

– Mnogo mi je žao što sa JK nisam otpevao pesmu „Insomnija“, jer mi Saša Popović to nije dozvolio. On je pokušao da me uništi – izašla je njegova izjava na jednom od portala. Ovo je Milan navodno izjavio u emisiji “Glamur“ koja će se uskoro emitovati na Happy TV. On je ove natpise demantovao na svojoj Facebook stranici.
– Svi trenutni naslovi u medijima oko JK, Saše Popovića i slično, u kojima su navedene moje izjave nisu tačni.

 

– Pogledajte emisiju “Glamur“ u kojoj će, nadam se, od reči do reči biti prenet svaki moj odgovor i jedina prava istina o događajima koji su iza mene. Tim intervjuom stavljam tačku na teme oko kojih se ljudi bespotrebno opterećuju, a za mene su davna prošlost – završio je Milan.

Autor: Goran, Foto: Facebook

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*