Milan Stanković počinje live tour

Milan Stanković na pravi način je ispromovisao svoj singl “Od mene se odvikavaj“ koji je za kratko vreme postao veliki hit. Pevač ovih dana nema ni minut slobodnog vremena jer je počeo svoju koncertnu turneju. Najluđu noć provešće u Chikagu u klubu “Enigma“.

Milanče se za ovaj poduhvat pripremao jako dugo. Kako je pre nekoliko godina imao zabranu rada zbog neraščišćenih računa sa Grandom, sada konačno može da radi slobodno. On već početkom novembra kreće sa svojom live turnejom sa kojom će posetiti većinu evropskih gradova. Prvi u nizu je Štutgart, nakon toga Beč, Linz, Salzbur, Luxemburg, Ljubljana… Ovo su samo neki od gradova koje će Milan posetiti sa svojim bendom. On je već dogovorio i novogodišnji nastup koji če biti u daleko Chikagu u klubu “Enigma“.

 

Kako saznajemo, interesovanje za Milanove nastupe je više nego dobro. Njegovi fanovi ga željno čekaju u svakom od navedenih gradova. On je za njih pripremio odličan program i repertoar koji ih sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Nakon turneje sledi i priprema novih pesama.

 Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*