Milan Topalović Topalko biografija

Iako nije pobedio u šou „Zvezde Granda“ gde mu je za malo pobegla pobeda, Milan Topalović je posle šoa postao prava zvezda i krenuo graditi veliku karijeru. Posle šoa Zvezde Granda učestvovao je u rijalitiju „Farma“.

milan topalović topalko

Milan Topalović je rođen 27. jula 1976. godine u malom selu Trudovo pored Nove Varoši. Kada je završio četvrti razred seli sa porodicom u mesto Nova Varoš gdje je prvi puta video autobus i zbog toga bio mnogo oduševljen.

Sklonost pevača prema muzici prepoznao je njegov učitelj koji je jednom u školu doneo harmoniku i naterao učenike da ponavljaju njegove tonove. Kada je video šta sve Milan može, rekao mu je da bi trebao oca nagovoriti da mu kupi harmoniku.

Posle Zvezde Granda učestvovao je u rijaliti šou „Farma“ gde je uspeo da pobedi. Posle dva rijalitija Milan je rešio da se posveti snimanju pesama i albuma, pa je tako 2010. godine objavio svoj prvi album za produkciju Grand.

Kada je završio sa takmičenjem u šou koji mu je doneo popularnost, pevač je rešio da učestvuje na festivalu „Axal Grand“ na kojem je pobedio sa pesmom „Zavet“. Prvi album koji je snimio 2010. godine zvao se „Svuci se do gole kože“.

Sada nastupa kao zvezda Grand produkcije ne samo u Srbiji nego i u inostranstvu. Milan je sada u braku sa suprugom Vesnom sa kojom ima preslatku ćerku Helenu.

Autor: Sanja, Foto: www.milantopalovic.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*